Pre členov

Facebook

                  

Diagram dňa

Instagram

Turnaje v okolí 100km

Lichess

Šiestou časťou v priestoroch Doprastavu pokračovala nová mládežnícka séria aj s prihlásenými Alžbetkou, Grétkou, Miškou, Natálkou, Samkom a Sophinkou. Doterajšie rekordné obsadenie troma hráčmi sme tak hravo prekonali, keď sme z jedenástky účastníkov mali v štartovej listine až šiestich hráčov. Ak by sme k tomu pridali Danka s Luckou, v podstate sme tak mali externe organizovaný prebor tréningových skupín C a D J

V áčku mala premiéru Miška, ktorá si účasť v elitnej skupine vybojovala naposledy víťazstvom v skupine B. Vo svojej premiére vybojovala aspoň jednu remízu. O pol bodu pred ňou skončil Samko na treťom mieste.

V béčku sa viac darilo Natálke, ktorá k výhre nad Grétkou pridala ešte jednu remízu a obsadila tak delené druhé miesto. Grétka nakoniec ostala bez bodového zisku, ale nemusí byť smutná, oveľa dôležitejšia ako výsledky je prax. Úspechy potom postupne prídu.

V trojčlennej skupine C hrali Alžbetka a Sophinka, ktoré potrebujú partie zo zapisovaním ako soľ. V derby bola úspešnejšia Alžbetka, ktorá vďaka tomu skončila na druhom mieste. Sophinka tak nakoniec nebodovala a aj pre ňu platí komentár ku Grétke.

Skupina A (4 hráči): S.Havalda 1b/3 3.miesto, M.Smidová 0,5b/3 4.miesto

Skupina B (4 hráči): N.Havaldová 1,5b/3 2.-3.miesto, G.Kapolková 0b/3 4.miesto

Skupina C (3 hráči): A.Kapolková 1b/2 2.miesto, S.Valentová 0b/2 3.miesto

365 366

367 368

369 370