Pre členov

Facebook

                  

Diagram dňa

Instagram

Turnaje v okolí 100km

Lichess

Rapid turnaj so zápočtom na fide neostal bez našej účasti, keď sme v štartovej listine mali Riška, Seara a Shabira a Samir bol premiérovo v pozícii trénerského supportu. Ak sa BŠZ spamätal skôr a nepresúvali by sme piatu ligu, podujatie by sme obsadili isto bohatšie (a ligové stretnutie taktiež).

Sear odohral turnaj, po ktorom nenachádzal v sobotu na lige slová. Po úvodnej výhre prehral v derby s Riškom a od tohto momentu sa nepozbieral. Chudobná remíza znamenala prepad až takmer na chvost tabuľky.

Shabir vyhral úvodné dve kolá a po prehre s Riškom to vyzeralo na podobný záver ako u Seara. Nakoniec však zabral aspoň v poslednom kole a skončil v prvej polovici turnajovej tabuľky. Ani to však isto nenaplnilo jeho predturnajové ambície.

Riško naopak veľmi príjemne prekvapil. Že by mohol byť jedným z čiernych koňov turnaja, to sa dalo očakávať, ale že vyhrá prvé štyri kolá, vrátane nasadenej dvojky, trojky a päťky? Škoda záverečnej partie o celkové víťazstvo v turnaji, no druhé miesto je aj tak výborným výsledkom.

Rapid turnaj (22 hráčov): R.Pisarčík 4b/5 2.miesto (1.miesto v kategórii U10), Sh.Sahidi 3b/5 7.miesto, Se.Sahidi 1,5b/5 19.miesto

Výsledky na chess-results

215 216

217 218

219 220