Pre členov

Facebook

                  

Diagram dňa

Instagram

Turnaje v okolí 100km

Lichess

Skalická séria online turnajov pokračovala tempom “Bullet“ a systémom “Arena“. Na podujatí sme nechýbali, keď sme sa ho zúčastniliv pätici.

Vladko začal sériou troch výhier, no po nej mu výrazne došla para a po desiatich partiách, majúc na konte 14 bodov, svoje turnajové pôsobenie ukončil.

Riško odohral dva polčasy, ktoré nemohli byť odlišnejšie. V prvých jedenástich kolách dokázal zvíťaziť až osemkrát, keď okrem šiestich očakávaných bodov pridal aj dva veľmi nečakané. Zo záverečných deviatich partií však dokázal uspieť iba v jedinej a postupne sa tak tabuľkou zosúval z priebežného umiestnenia v TOP10 až na výsledné 33.miesto. Výkonom určite nesklamal, po takej úvodnej polovici však chcel isto viac.

Lucka sa s bulletom veľmi nekamaráti a tak jej bilancia 13-1-11 nie je najhoršia. Aj keď vzhľadom na zloženie jej súperov sa určite dal dosiahnuť aj lepší výsledok. Škoda, že svoje série víťazstiev takmer vždy skončili na dvojke a bonusy tak prakticky nezískala. Nakoniec takmer zostala v TOP20, no záverečné dve prehry ju zosunuli na začiatok tretej desiatky.

Maťo skončil o jedno miesto pred ňou, paradoxne s horšou bilanciou 11-0-14, no dve jeho víťazné série všetko kompenzovali. Nebyť záverečných siedmych partií bez čo i len remízy, umiestnenie mohlo byť výrazne lepšie. Záverečná výhra ho dostala aspoň do spomínanej TOP20.

Autor týchto riadkov vstúpil do turnaj desivou sériou troch prehier v rade. Po štyroch nasledujpcich výhrach síce získal časť strateného terénu naspäť, no po dvojkolovom zbrzdení sa dostal do TOP10 až sériou ďalších šiestich výhier v rade. Jedna prehra ju síce prerušila, no ďalších päť výhier zrazu dávalo šancu zabojovať o medailu. Po prehre v záverečnej partii s toho bol, napriek šiestich prehrám a podpriemernému výkonu, nakoniec bronzový stupienok.

Bullet turnaj (52 hráčov): FM M.Roháček 53b 3.miesto, M.Rak 30b 20.miesto, L.Strišková 30b 21.miesto, R.Pisarčík 24b 33.miesto, V.Bochnička 14b 45.miesto

Výsledky na lichess

303 304