Na Troch kráľov sa v bratislavskej Dúbravke uskutočnilo podujatie, ktoré pozostávalo z turnaja GPX, sprievodného openu a ďalších doplnkových aktivít. Vzhľadom na množstvo dovoleniek sme na turnaji mali nakoniec iba trojnásobné zastúpenie.

Tradičné hodnotenie po jednotlivcoch nahradíme netradične jedným spoločným. Okrem niekoľkých partií, či okamihov v nich, totiž bolo vidieť, že sviatky znamenali výpadok z bežného režimu. V partiách sa vyskytlo množstvo hrubých chýb, pričom ich počty bývajú skôr na úrovni turnajov začiatočníkov, ako v rámci bojov v turnajoch GPX. Do prvej polovice sa vklinil iba Maťko, aj ten však až záverečným finišom. Miška a Riško síce získali medaily vo svojich kategóriách, na šachovniciach to však zväčša skôr vyzeralo, ako keby hrali svoje prvé turnaje v živote. Čoskoro však dostanú všetci traja ďalšie šance ukázať, že to vedia aj inak, a to oveľa lepšie.

Turnaj GPX (41 hráčov): M.Šúň 5b/9 16.miesto, R.Pisarčík 4,5b/9 21.miesto (2.miesto v kategórii CH08), M.Šúňová 3,5b/9 33.miesto (1.miesto v kategórii D08)

Výsledky na chess-results

308 309

310 311

312 313