Pre členov

Facebook

                  

Diagram dňa

Instagram

Turnaje v okolí 100km

Lichess

Siedmym podujatím pokračovala Mládežnícka liga a my sme na nej nechýbali, keď nás reprezentovala šestica hráčov. Podujatie sa dočkalo prepísania svojho rekordu v počte účastníkov, k čomu organizátorom gratulujeme.

V najsilnejšej skupine sa výsledkovo nedarilo Lucke bojujúcej o víťazstvo v celkovom hodnotení, keď si po dvoch prehrách vyliečila boľačky až v záverečnej partii. Obe prehry však prijala ako profesionál a za to má veľký palec hore. Samko po preháňaní originality v minulom turnaji tentoraz ubral a odmenou mu bolo výsledné prvé miesto, keď okrem potvrdenia papierových predpokladov musel zdolať aj dvoch náročných súperov, vrátane Lucky v prvom kole.

Skupina A (4 hráči): S.Havalda 3b/3 1.miesto, L.Strišková 1b/3 3.miesto

V B skupine kraľovala s plným bodovým ziskom Grétka. Ale veci neboli také jasné, ako na prvý pohľad vyzerajú. V druhej partii totiž vykopávala loptu už na bránkovej čiare, keď ju súper vo vyhratej pozícii omilostil nezmyselnou výmenou. Natálka bojovala v každej partii, ale tentoraz to v, nezvyčajne náročnom béčku, na body nestačilo.

Skupina B (4 hráči): G.Kapolková 3b/3 1.miesto, N.Havaldová 0b/3 4.miesto

Maťko po úvodnej prehre čiernymi figúrami následne vyrovnal svoju bilanciu, no v tretej partii sa rozlúčil so svojou dámu už v úvode partie, po pár minútach a nakoniec ani jeho odpor na zvrat nestačil.

Skupina D (4 hráči): M.Šúň 1b/3 3.miesto

Miška nehrala v poslednej skupine, ale netradične v éčku a tak si mala možnosť užiť náročnejší turnaj ako zvyčajne. Bojovala s každým súperom, čoraz viac zlepšuje svoje zapisovanie a popri tom zbiera ďalšie skúsenosti.

Skupina E (4 hráči): M.Šúňová 0b/3 4.miesto

543 544

545 546

547 548