Pre členov

Facebook

                  

Diagram dňa

Instagram

Turnaje v okolí 100km

Lichess

Začiatkom februára sa, najmä pod hlavičkou Bratislavskej šachovej akadémie, v Bratislave opäť uskutočnil seminár pre trénerov a my by sme na ňom opäť nechýbali. V rámci programu doobeda sme absolvovali štyri prednášky, vrátane našej, o trojuholníku dieťa – rodič – tréner. Poobede nasledovali ďalšie dve a po nich ešte kurz, kde si mohli záujemcovia po úspešnom absolvovaní testu urobiť trénerské triedy.

Rovnako, ako v minulom roku, nechýbala pozitívna energia, nadšenie a množstvo nových informácií. Rôznorodnosť tém bola tento rok asi najväčšia, akú som vôbec kedy na šachových seminároch zažil. Tento rok navyše pribudlo aj dvojnásobné zahraničné zastúpenie a som tomu len rád, pretože sa ukázalo, ako rozdielne sa dajú veci robiť a “robiť“. Na našej strane rieky Moravy by sme sa preto mali čím skôr spamätať, kým druhej strane stačí nezaspať na vavrínoch a pokračovať ďalej v skvelej práci.

Jednotlivé prednášky sa nahrávali a ako niektoré prezentácie, tak aj videá, budú čoskoro isto dostupné pre širokú verejnosť. Prípadní záujemcovia si ich tak predsa len budú môcť pozrieť. Linky na ne doplníme, keď budú k dispozícii.

Zoznam prihlásených (30 účastníkov): FM M.Roháček

Výsledky na chess-results

Bližšie info: Trénerský seminár 2020

367 368